Home » Nederlands » Natuurwezen-wandeling in Oostenrijk

Samen met ons de Oostenrijkse natuur in

 

Twee daags programma   

Wij bieden de mensen aan om de natuur op een nieuwe manier te beleven en om samen met ons mooie energierijke plaatsen te bezoeken. Het thema van ons programma is; “ Kennis maken met de natuurwezens, over wie zij zijn, hoe zij werken en wat zij van ons mensen vragen”. Het leren invoelen en waarnemen van verschillende energieën staat centraal want daarmee leren onze zintuigen op een nieuwe verfijnde manier te werken.                                                                      

Contact opnemen met de natuurwezens kan alleen in rust en stilte en met een open onbevangen hart. Want één mens die in de natuur staat en weet dat overal om hem heen natuurwezens aan het werk zijn is een zegen voor al deze wezens die al zo lang niet meer worden waargenomen.                                                          

De Elementairen (de natuurwezens) verheugen zich enorm over onze positieve energie waardoor ze veel beter in staat zijn hun oneindig veelzijdige taken in de natuur te vervullen.

 

Programma

 

Dag 1    10 uur tot 12.30

-Inleiding over de verschillende elementaire wezens hoe zij werken en wat zij van ons mensen vragen.

- Hoe we het beste contact kunnen opnemen met de elementaire wezens en waarom dat zo heel hard nodig is.

- over het verschijnen van de Christus-natuurwezens en welke taak de mens nu en in de toekomst heeft voor alle natuurwezens.

- hoe je door de uitwisseling met de geest van de natuur niet alleen heling kunt brengen, maar ook heling in je eigen wezen kunt ervaren.

 

Dag 2   10 uur tot 14.30 uur

- gezamenlijke  wandeling  waarbij het contact opnemen met de natuurwezens centraal staat.

 

Andere mogelijkheid

In plaats van een inleiding over de verschillende elementairen bij ons thuis, is het ook mogelijk om dit tijdens een wandeling in de natuur te doen. Bij een tweede wandeldag gaan we dan meer in op het leren waarnemen van verschillende energieën.

 

De wandelroutes zijn in de buurt van Waidring.  (St.Johann in Tirol)

Vanaf eind mei tot en met midden oktober starten we elke week met een programma. Aantal deelnemers is minimaal 2 en maximaal 5 personen.           

De kosten per dag per persoon zijn €45,-

Neem contact met ons op als u interesse heeft.